Vi har mattan du söker!

Välj någon av kategorierna nedan så öppnas sortimentet i webbshoppen hos Matt-Tema.se
Det mesta av sortimentet hittar du hos oss i butikerna och allt går att beställa till butikerna. Du kan också handla direkt online och hämta din vara fraktfritt hos oss i butikerna i Linköping eller Norrköping.

Håll fötterna varma på badrumsgolvet. Vi har badrumsmattor i flera olika färger, former och storlekar.

Gör barnrummet mysigt och inbjudande för lek. Vi har flera olika lekfulla barnmattor som passar för alla typer av barnrum.

Håll undan smuts och fukt med en bra dörrmatta. Välj ur vårt stora sortiment av mattor för entrén och hallen.

Flatvävda maskinvävda mattor är slitstarka och lättskötta. Vissa finns även som metervaror och några passar lika bra utomhus som inomhus.

Behöver du en matta i en speciell längd? Vi har ett stort sortiment av mattor på metervara i olika bredder där du själv väljer längden.

Mattor kan lyfta ett helt rum eller bara vara en diskret inredningsdetalj. Här har vi samlat mattor i moderna mönster och färger.

Mattor med halkfri baksida ligger stadigt på golvet och halkar inte omkring. Vi har ett stort sortiment i olika färger och storlekar.

Hos oss beställer du unika skräddarsydda mattor med egna mått. Du väljer själv vilken storlek du vill ha på din matta!

Mattor i klassiska mönster och färger. Vi har ett stort sortiment av klassiska mattor i olika kvaliteter, mönster och färger.

Plastmattor är både slitstarka, praktiska och snygga. Alla våra plastmattor är vävda i Sverige, giftfria och i fin kvalitet.

Ryamattor är mjuka, mysiga mattor med längre lugg. Vi har ett stort sortiment av ryamattor i olika färger och storlekar.

Skandinaviska klassiker som passar i alla hem. Vi har ett stort utbud av trasmattor & garnmattor i bomull i fina färger och mönster.

Vi älskar ullmattor och vi har ett väldigt stort sortiment av handvävda ullmattor i olika färger, former och mönster.

Vi har flera mattor som passar lika bra inne som ute, lätta att rengöra och är slitstarka. De passar också väldigt bra under matbordet.

Viskos är ett vackert material och som ger mattan en lyxig lyster och mjuk, silkeslen känsla. Vi har flera olika typer av viskosmattor.